Top
Visual Impact Hrvatska

Search

Search


Visual Impact Hrvatska | Palić 44 | 10000 Zagreb | Hrvatska | tel. 00385 1 777 90 22 | fax. 00385 1 777 90 24

Savjetovanje i Projektiranje

Usluge Savjetovanje i Projektiranje

Broadcast sustava za TV kuće, produkcije, reklamne agencije i telecom kompanije te ostale korisnike. Temeljem višegodišnjeg iskustva u branši, te brojnim integriranim projektima na lokalnom kao i europkom području u mogućnosti smo pružiti kompletnu uslugu pripremanja projekta broadcast tehnologija od izrade prijedloga, do integracije i pune funkcionalnosti po sistemu „ključ u ruke“.

Multimedijalnih audio video stustava za kongresne dvorane, konferencijske centre, sobe za sastanke u hotelima, poslovnim objektima, restoranima, kongresnim centrima i ostalim objektima koji iziskuju sustav opreme. Ukoliko želite napredno i kvalitetno rješenje, vršimo projektiranje multimedijalnih audio video sustava od idejnog rješenja do razrade koncepta ili prema već gotovom projektu, neovisno o veličini i zatjevnosti projekta sa svim segmentima od jednostavnih elemenata koje sadrže ozvučenje i prikaznih elemenata do složenih i zahtjevnih koji uključuju audio video opremu sa centralnim sustavima upravljanja, rasvjetom i popratnom opremom.

Sustava digitalnog oglašavanja (Digital Signage), za prodaju robe široke potrošnje, Posredstvom partnera SONY ZIRIS u mogućnosti smo pružiti uslugu pripremanja prijedloga projekta korisnicima, te ulaganje učiniti profitablabilnim u smislu ulaganja.