Top
Visual Impact Hrvatska

Search

Search


Visual Impact Hrvatska | Palić 44 | 10000 Zagreb | Hrvatska | tel. 00385 1 777 90 22 | fax. 00385 1 777 90 24

Naslovna | O nama

O Nama

O nama

Visual Impact d.o.o. Zagreb hrvatska je podružnica Visual Impact grupe, osnovane 1987. u Londonu.

Grupa od 20 kompanija koja djeluje u 10 evropskih zemalja i Južnoafričkoj repulici okuplja 130 stručnjaka koji su svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju našim korisnicima, bilo da se radi o profesionalcima iz najvećih broadcast i produkcijskih kuća, freelancerima ili onima koji se tek ulaze u svijet audio/video profesionalaca.

Visual Impact danas je vodeći evropski dobavljač broadcast opreme i rješenja i uživa povjerenje svih istaknutih proizvođača čije proizvode distribuira korisnicima na lokalnim tržištima.

Kombiniranje lokalnog i globalnog pristupa pri pružanju rješenja ili nabavci opreme, te razmjena specifičnih iskustava sa različitih tržišta daju nam mogućnost da korisnicima uvijek pružimo vrhunsku podršku i aktualnu informaciju.

Prateći inovativne trendove industrije i nova rješenja u primjeni audio vizualnih sadržaja, Visual Impact d.o.o. Zagreb svoje djelovanje proširuje na područje digitalnog oglašavanja i kao akreditirani Sony partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju radi na implementaciji Sony Ziris i Sony Ziris Canvas digital signage rješenja.

Projektiranje i opremanje multimedijalnom opremom još je jedan segment kojem Visual Impact d.o.o. Zagreb posvećuje posebnu pažnju i u nastupajućem razdoblju planiramo samostalno i sa partnerima sudjelovati u vođenju i izvedbi projekata svih razina, od multimedijalnih učionica ili soba za sastanke do složenih projekata poput kongresnih centara, multifukncionalnih poslovno-stambeno-trgovačkih objekata, kulturnih ustanova (muzeja, kazališta i sl.) i turističko-hotelijerskih objekata.

Za sve detaljne informacije, slobodno nam se obratite na slijedeće kontakte.

Tel: +385 (01) 777 90 22
Fax: +385 (01) 777 90 24

ili popunite naš kontakt formular.