Top
Visual Impact Hrvatska

Search

Search


Visual Impact Hrvatska | Palić 44 | 10000 Zagreb | Hrvatska | tel. 00385 1 777 90 22 | fax. 00385 1 777 90 24

Multi-touch rješenja 

Outdoor interaktivni totemi, Outdoor interaktivni displayi, Indoor interaktivni totemi, Touch interaktivne aplikacije, Instalacija, edukacija, integracija, korisnička podrška, Najam opreme i izrada, Touch interaktivni izlog, Desktop multitouch rješenja, Touch Overlay


Outdoor interaktivni totemi

Samostojeći multi-touch info punkt brandiran po želji korisnika

Impozantnih dimenzija sa Highbrightness ekranom od 46” u FullHD rezoluciji i multi-touch korisničkim sučeljem outdoor totem namjenjen je radu 24 sata dnevno.

Otporan na kišu, vlagu, sunce i udarce, opremljen klima uređajem koji održava kontolirane uvjete i onemogućava kondenzaciju na staklu.

Outdoor kučišta i totemi

Outdoor kučišta smještaju se kao samostojeći totemi ili postavljaju na postojeće objekte u landscape ili portrait orijentaciji.

Sva interaktivna vanjska rješenja opremljena su zaštitom koja priječi oštećenje LCD panela od sunčevih zraka kao i termoregulacijskim sklopom. Osim standardne opreme koja je potrebna za rad interaktivnog displaya, moguća je ugradnja Wireless Hotspot uređaja.

Outdoor interaktivni displayi

High brightness displayi od 46” - 70” - Multi-touch

Indoor interaktivni totemi

Touch interaktivne aplikacije

Informacija, interakcija, ponuda i prodaja

Multitouch aplikacije nude mogućnost atraktivne prezentacije proizvoda - slikom, video materijalom, PDF brošurom, postojećim web sadržajem uz interakciju sa korisnikom, prikupljanjem dodatnih informacija i na poslijetku omogućuju direktnu prodaju ili predbilježbu.

Tehnologija touch sučelja omogućuje i do 32 istovremeno aktivne dodirne točke što znači više informacija i više zabave za više korisnika - istovremeno. Korisničko sučelje je u cijelosti prilagodljivo željama naručitelja a količina materijala i struktura prezentacije do krajnosti su otvorene opcije.

Vi šekorisnička touch platforma u turističkim uredima i info punktovima pomaže osoblju da gostima pruže točnu i aktualnu informaciju a ujedno ih rasterećuje jer gost sam ima mogućnosti pretražiti ponudu, rezervirati uslugu ili zatražiti dodatne informacije. Sva interakcija na touch ekranu može biti zabilježena radi prikupljanja informacija za oglašivače.

Muzeji i galerije

Posjetitelji nemoraju ovisiti o prisutnosti stručnog vodstva ako im informacije o izložbi ili izlošku ponudimo na javno dostupnom multi touch displayu.

Iscrpno a vizualno aktraktivno informiranje uz uštedu sredstava za printanje materijala i mogućnost trenutne izmjene sadržaja čine touch rješenja nezamjenjivim pomagalom za popularizaciju kulturnih sadržaja.

Ponuda u destinaciji

Multi-touch prodajnopromotivni sustavi namjenjeni su korisnicima u svrhu dobivanja i preuzimanja informacija, kupnje ili aktivacije, dobivanju informacija o smještaju te o odabranim destinacijama, kao i u svrhu komentiranja, kupnje turističkih vodiča te ostalih usluga vezanih uz transfer i organizaciju boravka gosta u destinaciji.

Interaktivni displayi mogu prikazivati prilagođenu inačicu web aplikacije čije web servise preuzima putem internet veze a moguća je aktivacija opcije pregledavanja multimedijalnih sadržaja (video, fotografije, PDF brošure, html) u multi touch okruženju (swipe, pinch zoom, rotate).

Specijaliziranim softwerskim rješenjem sustavom interaktivnih displaya upravljamo sa centralne lokacije a korištenjem RS-232 sučelja putem kojeg je ekran spojen na SFF PC imamo mogućnost upravljanja svim funcijama displaya kao i praćenja rada sustava (dijagnostika).


Instalacija, edukacija, integracija, korisnička podrška

Usluga “ključ u ruke”

Instalacija multi touch sustava zahtjeva zajednički rad stručnjaka iz različitih područja - arhitekata, građevinskih stručnjaka, elektrotehničara, sistem inženjera i mnogih drugih zaduženih za ispravno postavljanje opreme. Neophodani su eksperti za područja računalne sigurnosti, sistemskog održavanja i na poslijetku stučnjaka za samu multi-touch platformu i aplikakativno softwersko rješenje.

Procesu instalacije i integracije opreme prethodi pomno planiranje lokacije interaktivnog displaya pri čemu treba voditi računa o ambijentalnom svjetlu, frekvenciji posjećenosti lokacije, orijentaciji samog dispaya u odnosu na okolinu itd. Za konkretnu lokaciju potrebno je odabrati adekvatnu opremu, koordinirati rad timova kako bi kod izlaska na teren sve bilo spremno za uspješnu, često rokovima vrlo točno zadanu integraciju.

Nakon testiranja opreme, konfiguracije i puštanja u rad slijedi faza korisničke podrške i obuke osoblja za administriranje sutava.

Rad komponenti sustava sa svih lokacija prati se sa centralne lokacije a izvještaji o radu se pohranjuju radi analize i statistike korištenja.


Najam opreme i izrada prezentacije

Sajamski nastupi, prezentacije projekata, usluga, proizvoda - iskoristite moć vizualnih alata

Multi touch sustav savršen je promotivno prodajni alat za sajamske nastupe i predstavljanje proizvoda i usluga.

Interaktivne igre, predstavljanje ponude brošurama, video materijalima i obiljem fotografija, prikaz web stranica prikupljanje podataka od posjetitelja putem knjige dojmova, samo su neke od mogućnosti.

Analiza posjećenosti i interesa za određene proizvode i sadržaje (jer se korisnički podaci spremaju u preglednu tablicu) dodatno olakšava praćenje uspješnosti sajamskog nastupa ili prezentacije.

Prilagodba korisničkog sučelja i priprema materijala dio je usluga koje pružamo uz najam opreme.


Touch interaktivni izlog

Stakleni izlog može biti pretvoren u atraktvnu touch interaktivnu površinu kako bi kupcima i posjetiteljima informacije bile dostupne i van redovnog radnog vremena.

Bilo da se radi o projekciji ili smještaju LCD ekrana unutar prostora, ovo je rješenje sa minimalnom intervencijom u prostoru uz maksimalan marketinški učinak.

Desktop multitouch rješenja

Touch Overlay

Klasičan display postaje interaktivan

Svi vaši displayi od 22” -80” mogu postati multitouch interaktivni displayi

Sve vaše “klasične” LCD displaye ili TV prijemnike možemo pretvoriti u multi-touch ekrane ugradnjom profesionalnog touch sučelja.

Ugrađeno touch sučelje može podržavati do 32 dodirne točke, display može biti
stavljen u svaku orijentaciju koja je tvornički podržana.

Podržava Windows, Linux, Mac OSX i Android platformu i idealno je rješenje za custom touch instalacije - touch stolove, ugradnju u namještaj, touch video wall ...